ویدیوهای آموزش PLC
شرکت فراروپایا در راستای حمایت از صنعت ایرانی و جوان ایرانی اقدام به تهیه یک دوره آموزش PLC به صورت رایگان کرده است. این دوره آموزشی در دو بخش ویدیوهای آموزش PLC و مثال های کاربردی در آموزش PLC تهیه شده است. ویدیوهای آموزشی PLC در دو بخش مقدماتی و پیشرفته ضبط شده و شامل مسائل مهم و کاربردی در صنعت است.
مدرس این دوره آموزشی آقای حمزه خاندوزی دانشجوی دکتری برق قدرت دانشگاه شهید بهشتی هستند. در صورت هرگونه سوال و ابهام در خصوص مباحث آموزشی می توانید موارد را از طریق تماس مستقیم با دفتر شرکت یا از طریق قسمت نظرات در پایین صفحه با ما به اشتراک بگذراید.
ویدیوهای آموزش PLC به چه کسانی پیشنهاد می شود؟
- طبق تجربه شرکت ویدیوهای آموزش PLC به :
- مهندسین جوان برق جویای کار
- اتوماسیون کاران
- مهندسین و مدیران برق در کارخانه ها و شرکت ها
- ماشین سازهای داخلی که به دنبال پی ال سی و اچ ام ای قدرتمند با قیمت مناسب هستند،
پیشنهاد می شود.
چه مطالبی در ویدیوهای آموزش PLC پوشش داده شده است؟
ویدیوهای آموزش PLC، در دو بخش مقدماتی و پیشرفته تهیه شده است. در ابتدای آموزش، در قسمت مقدماتی ضمن معرفی اولیه از نرم افزار و نحوه نصب و فعال سازی نرم افزار، کار با ابزارهای Logic به شما عزیزان آموزش داده شده است. شاید به جرات بتوان گفت که ابزارهای Logic الفبای برنامه نویسی plc هستد. در این قسمت نحوه کار با دستورات AND, OR, NOT, Set Bit, Rst Bit, Pos Edge, Neg Edge آموزش داده شده است.
ساخت چندین صفحه در اچ ام ای و اضافه کردن تصویر و لوگو به صفحات اچ ام ای از جمله مسائل پایه ای در طراحی صفحات اچ ام ای محسوب می شود. این مهم به صورت ویدیوهای جداگانه آموزش داده شده است. سایر مطالب مرتبط با طراحی صفحات اچ ام ای و کار با ابزارهای مربوطه در خلال برنامه نویسی پی ال سی آموزش داده شده است.
در گام بعدی پس از یادگیری کار با ابزارهای منطقی، تایمر ها و کانترها دو قسمت مهم و پایه ای در برنامه نویسی پی ال سی آموزش داده شده اند. کانترها و تایمرها انواع مختلفی دارند و به وفور در پروژه های برنامه نویسی پی ال سی از آن ها استفاده می شود. این قمست توسط چندین مثال به صورت کامل پوشش داده شده است.
از دیگر مطالب موجود در ویدیوهای آموزش PLC، نحوه کار با شیفت رجیسترها است. شیفت رجیسترها کاربردهای فراوانی در دسته بندی و ردیابی محصولات دارند. در قالب چند مثال، این به آموزش این مطلب پرداخته شده است.
رسم گراف و آلارم لیست دو مطلب مهم و پایانی این قسمت هستند. در بسیاری از پروژه ها نیاز است که مقدار یک متغیر بر حسب زمان به صورت نمودار نشان داده شود.نحوه کار با این ابزار به صورت ویدیو مستقل ضبط شده است. آلارم لیست از دیگر مواردی است که لازمه پروژه های صنعتی و نیمه صنعتی اتوماسیون صنعتی است. از طریق این ابزار می توان به لیستی از هشدارهای بوجود آمده و رفع شده طی زمان خاص پی برد.
در قسمت پیشرفته ویدیوهای آموزش PLC، در ابتدا شبکه مدباس آموزش داده شده است. پس از معرفی اولیه و نحوه تنظیم ID و IP در دستگاههای شرکت فراروپایا، اقدام به ارتباط با سایر تجهیزات تحت این شبکه شده است. که جز مطالب مهم و پرکابرد در برنامه نویسی پی ال سی است.
در گام بعدی نحوه گزارش گیری از پروژه ضبط شده است. بعد از دیدن آموزش مربوطه قادر خواهید بود از دیتاها گزارش گرفته و آن ها را به صورت یک فایل اکسل در اختیار داشته باشید. لازم به ذکر مثال بررسی شده می تواند مرجع خوبی برای پروژه های شما باشد. برنامه نویسان می توانند با تغییرات اندک در برنامه نوشته شده در خلال آموزش، از آن بهره ببرند.
مبحث بسیار مهمی که همواره در برنامه نویسی پی ال سی مطرح بوده، نجوه کار با ورودی و خروجی های آنالوگ است. در این قسمت ضمن معرفی رجیسترهای مربوطه در نرم افزار، اقدام به استفاده از این ورودی و خروجی های آنالوگ شده است. نحوه خواندن لودسل و خواندن PT100، از جمله مسائل مهمی که در این قسمت آورده شده است.
دو موضوع پایانی در مبحث ویدیوهای آموزش PLC، شمارنده های سرعت بالا (HSC) و کنترل حرکت است. شمارنده سرعت بالا می تواند یک ورودی سرعت بالا و یا یک انکودر باشد. در قسمت مربوط به کنترل حرکت، کار با استپر موتور، دی سی موتور، سروو موتور و اینورترها آموزش داده شده است. لازم به ذکر است که قسمت کنترل حرکت می تواند جمع بندی خوبی از مطالب گفته شده باشد چون ارتباط با تجهیزات می تواند از طریق شبکه مدباس، خروجی های آنالوگ و خروجی های PWM باشد.